Mi printamo ono što Vi volite!

O 2B Multimediaprint

Predstavljamo Vam tiskaru 2B Multimediaprint specijaliziranu za tiskanje kvalitetnih grafičkih proizvoda. Osnova djelatnost poduzeća je grafička proizvodnja, offset i sitotisak. Pouzdanost, brzi rok isporuke, dostava te kvalitetan otisak samo su neke od naših prednosti. 2B Multimediaprint jedinstvena je tiskara u regiji i predstavlja optimalno rješenje za svakog klijenta koji želi savršene rezultate u grafici.

Nudimo usluge grafičke pripreme: idejno rješenje i grafičko – tehničko oblikovanje, unos i obrada teksta, snimanje digitalnih fotografija, skeniranje i obrada fotografija, prijelom stranica, korektura i lektura.

Nudimo i usluge tiskanja vizit karti, memoranduma i kuverti, novina, časopisa, brošura i knjiga, prospekata, turističkih i prodajnih kataloga, reklamnih letaka, afiša i plakata, kalendara, mapa i rokovnika, etiketa i deklaracija, vrećica i ambalaža, penkala, upaljača, kišobrana i majica.

Nudimo Vam i usluge dorade: lakiranje, plastificiranje, spajanje savijanjem i ljepljenjem, broširanje, kopčanje žicom, uljepljivanje, dodavanje priloga, pakiranje i adresiranje, dostava.

Posljednje novosti

RAZVOJ PISMA DO IZUMA TISKA

TISKARSTVO U EUROPI

Da bi ste primali obavijesti, pretplatite se na naš newsletter